Weekend

Nu var det lördag och idag har jag fördrivit min tid med att gå upp klockan 8, gått på konf läsning 9, ätit när jag kom hem vid 12, delat ut all reklam + avrapporterat:), fikat med morfar och blogagt lite;) Satt och funderade innan. På vad jag ska göra på sportlovet. Jag kom till slut fram till att jag ska shoppa i mängderXD Hehe... Inte för alla mina stålar men jag har t.ex 500 i presentkort på hm:) Nu ska jag nog faktiskt göra min tyska och so- läxa. Så slipper jag det imorron efter konfan. Kanske kan ut o fotta då jasse? :) Fast det ska ju regna:/ aja, får se imon. Ikv ska vi äta pizza och fortsätta kolla på alla band från när vi va små:P Jag var värsta fettot!:P Haha. 

Puss


//Modetjej 

Måste ha!



Finns i kollaget nedan. Nummer 1. från H&M!

ÄLSKAR DEN!




Och detta läppglanset!

Snillet som döpte det borde få nobellpriset;)

Färgen heter:

Flirty CeciliaXD

Det måste ju betyda att jag ska köpa det, elr hur?





//Modetjej

Gina vs H&M

Shit vad man blir shoppingsugen när man kollar på alla hemsidor! I've found som goodies!



Gina Tricot




1. Melody Blazer, 399:-

2. Oddie midblue jeans, 499:-

3. Sally cardigan, 199:-

4. Mia jacket, 499:-






VS





H&M




1.  Blus, 249:-/st

2. Stickad cardigan, 249:-

3. Denim jacka, 298:-

4. Linne, 129:-

5. Skor, 98:-

6. Solbrillor, 98:-/st

7. Väska, 198:-

8. Skärp, 129:-

9. Blus, 198:-


Vilken gillar du bäst??


//Modetjej


Håll dig borta från oss, okej??

Händelserik torsdag va det idag, kanske inte på ett bra sätt för alla.... Som ni ser i rubriken är jag arg på en viss person. Men mina tjejer behöver inte alls oroa sig. Det handlar inte om er alls! Vid 9 i morse stack jag hem till jasse, sen gick vi till skolan, kollade bully elliot. När filmen började bli bättre skulle jag på idrottsråd. Gick bra, jag e ju sekreterare:P hehe..
Sen gick jag, beccy o jasse hem till mig och skulle ta nått att äta. Det blev faktiskt vår nationalrätt:P Fiskpinnar och pulvermosXD Haha.. Sen var dte skolan igen o klassråd o sen so. Vi håller på med politiska grejor som är svårt att fatta för mig:P Sen åkte vi till ica o skulle pigga upp en sötnos. Vi köpte fett mkt godis o jasse en glass så klart. B&J. Nu har jag nyss käkat o ska göra läxan framför tv:n.


Puss


//Modetjej

100% true!

Läste en gång något som e totalt sant om vissa killar:
Killar är som köttfärs, 50% nöt och 50% svin!



//Modetjej

B&J

Idag har varit en lång dag, som det brukar faktiskt:P Började skolan 08:30 och slutade 15:30. I morse möttes jag av Sara i korridoren. Hennes nyfärgade hår är skit fint! Sen hade vi gympa o jag satt o kollade på. My damn cold vill inte försvinna:S Sen var det hem till Sneckan vid lunchtid, håltimme och kålpudding i skolan resulterade i att vi gick hem och käkade! Usch! Efter luchen var det matte och sen hem kunskap. Efter skolan har jag varit så duktig att bara kollat på tv:P Så nu blir det matte läxa för moi. Dessutom har mamma fått fnatt och gör egen potatis och purjulöksoppa. Ska bli interessant om det blir gott:P I'm not a big fan of it though:/
Tror att det är den nya engelsklärarens fel att jag slänger in lite engelska ord då och då.... Don't blame on me;)
Nu ska jag som sagt plugga.


Puss och kram och nyp i stjärten:P


//Modetjej


Best of Björn Gustavsson 08-09






 

*Host*

Då var det tisdag. Igår fick jag gå hem från skolan. Hade skit ont i halsen och huvudet. När jag var hemma proppade jag i mig glass, ja! det e ju bra för halsen elr hur?XD Under tiden jag åt min glass kollade jag på He's the girl. En skit ball film för er som inte sett den:P Sen kollade jag på One Tree Hill! Jag ä ju besatt av den serien asså. Helt sjukt. Den är skit bra. Jagochbeccyhadeendiskussionidagpåmattelektionen. Honpåstodattchadmichaelmurrayinteehet:O Fy FN VAD HET HAN E!:P Och om ni i förra meningen trodde at ni hade fått synfel så har ni det! Nä, skämt o sido:P Jag hade lust att prova o skriva utan mellanslag. Det va skitjobbigt. Inget att rekomendera.
Nu ikväll har jag hunnit åka till statoil och hämta mina skor från hm, käka ching chong mat och pratat med sara i telefon. Det har oxå gjorts lite läxor:P Längtar till nästa avsnitt i One Tree Hill imorron. Jag längtar oxå till den 6:e februari då jag kanske ska ha tjejmiddag:) Måste hålla mig med att inte se systrar i jeans filmen tills dess!
Idag fick jag oxå svar på vf jag har så ont i svanskotan. Har antagligen en spricka i den:/ Ska sitta på kudde om det går:P:P Haha
Nu ska jag dra.



Puss


//Modetjej


IKEA

Idag var det en händelserik dag. Först åkte hela familjen in till stan där jag och mamma gick och kollade på kläder och lillebror och pappa på tv-spel saker:P Sen gick vi till Espressso House och jag tog en iskall choklad frapino. Väldigt bra för min hals nu i förkyldningstider. Svalkade härligt;) Sen kör vi på väg till IKEA. Då vi kör förbi en stor byggnad. SATS. Utbrister mamma:
- Oh, det e ju invigningen av SATS idag, Danny skulle ju uppträda här.. Och flinar.
- Haha mamma, utbrast jag.
Sen visade det sig att det va sant! FY FN VAD JAG BLEV SUR! Jag missade DANNY<3! Men jag lovar jag ska se min älskling i sommar! Både med E.M.D och all by himself. Och ni tjejer ska med.! :)
Men sen fick jag ta och lungna ner mig och försökte komma på andra tankar. Vilket inte var så lätt! Tack mamma för att du nämde det! Men när vi va inne på IKEA var jag fullt inne i att leta upp grejer till mitt rum:P Jag kollade på ny säng, spegel, förvaring, soffa och skrivbord mm. Det e bland det roligaste som finns, att inreda och planera ett rum. Men vi köpte inget utan skrev upp massa mått o sånt. Sen bar det av till mediamarkt. Jag kollade på datorer. Hittade en svinsöt rosa LG laptop:) Men sen kom jag på att jag inte vill ha en laptop längre. Jag ska ju spara till en iMac nu. :) Sen åkte vi hem och jag sorterade reklam och åt. Nu har jag kollat på film och sa sova. Måste vila bort min dumma förkylning:P 
Imorron ska jag dela ut reklam och inget mer typ:P Jo tyska:P 

Sweet dreams!<3


//Modetjej
 

SATC 2

Nu är det ju klart att det ska bli en uppföljare till förra årets film succé. Sex and the City 2. fast jag vet inte riktigt vad man ska tycka om det. Jag själv har svårt att tänka mig att den kommer bli lika bra som den förra:/ Det blir ju oftast så... Uppföljaren blir sämre. Sen kommer trean och är KATASTROF!:P Hoppas jag har fel. För visst vill man se en till film om de underbara Samantha, Carrie, Charlotte och Mirranda. Inte sant? Vad tror ni om uppföljaren?
Någon som följer med mig på bio och ser den om nått år när det e dagsXD?




//Modetjej

imac

Nu vet jag vad mitt nya mål är med reklampengarna. En imac. Jag var och kollade på datorer på mediamarkt. Först var det tänkt att kolla på laptop men jag blev kär i denna:P!
imacen jag vill ha kostar runt 9000:-. Om jag fixar ett bra sommarjobb kan den va min till sensommaren!:D


iMac-familjen

//Modetjej

Sofis mode

Idag har jag gått i skolan från 8 till halv 1. Snacka om att alla dagar borde va på det viset! ;P Nån som håller med? Då hinner man ju vara med kompisar och göra läxan och annat. Jag har t.ex idag vatt med Jass och Soffi:) Vi hade mysigt. Soffi, som ska bli journalist, intervjuade mig och Jasse lite. She's really good! Sen skulle vi på springa runt grej i skolan och träffa alla lärare. Det gick väl bra. Träffade typ alla där:P Sen kom jag hem och Jasse och jag gick ut på fotograferingsrunda. Vädert var underbart och solen höll på att gå ner. Blev lite fina bilder bland annat bilden nedan. Får sommar feeling av den:P Sen på hemvägen frös lilla cecilia ihjäl och var oerhört nära på att sätta sig ner och sova på en bänk över natten:P Men jag tvingade Jasse in på Ica där vi köpte choklad och Sofis mode. Älskar den tidningen! Nu ska jag gå och käka. Kyckling wraps står på menyn;) Mums...


Puss


//Modetjej

Sunset


©Copyright by Cecilia, modetjej.blogg.se

//Modetjej

Goodies from Gina



//Modetjej

Birthdaycake

Jag sitter och kollar på bilder. Kom på att jag glömde visa min fina födelsedagstårta från födelsedagen:)

Enjoy:)


Vilka hetingar är på min tårta??;)
Kan ni se??


//Modetjej

Happy birthday!!

Grattis på 14 årsdagen sötaste Sara!<3
Hoppas allt är bra nere i värmen;)
Grattis!!!



//Modetjej

Polaroid

Var inne på Erika Hallmans blogg, defentivt värd en titt! Och där såg jag att hon hade ett prgram vid namn polaroid. Så jag prövade det och det blev super häftigt.
Så här blev resultatet:)



//Modetjej

Lipstick jungle


©Copyright by Modetjej.blogg.se


//Modetjej

Dancing Queen

Har inte skrivit på mkt länge. Men jag hinner inte. Det blir bloggpaus tills efter helgen. Ska konfirmationsläsa, ha disco, reklam och läxa.
See you later alligater!


//Modetjej


Söndags rutiner

Söndag idag peeps. Har kört det vanliga. Konfirmationsträff, reklam och gör tyska läxa. Det e lixom så de flesta av mina söndagar ser ut nu förtiden. Hann ej blogga igår. Vet inte vf igentligen:P Nu ska jag fortsätta med läxan. Blev en kortis:P haha.


Puss


//Modetjej

Sleepover party<33

Nu sitter jag och Jasse här vid datan. Vi har nyss sett klart filmen. Vi såg en film som hette The wedding date. Den var bra tkr jag. Nån heting va det med i;) Så nu e beccy klar på toa.. :P Då ska vi nog börja snacka lite nu:D

Sussa sött <333


//Modetjej

Friday night

Hejhej!


Då var det äntligen helg efter den långa skolveckanXD Haha... Idag har jag varit i skolan från 8:20 til 15:30:( Det suger med långa fredagar! När jag kom hem från skolan skulle jag iväg på träning. Var jätte seg i hela kroppen. Men jag insåg på denna träning hur jvla mkt jag älskar fotboll !!! Skulle inte klara mig utan det. :) Så nu sitter jag här. Chattar med ''Beccy''. Haha. Efter ett tag säger ''Beccy:
-För det sa Beccy!
Haha.. Det visade sig att jag hade suttit och chattat med Jasmine lila:P Hon e för söt den tjejen<333 Men nu har jag i alla fall käkat och ska snart hem till Beccy och sova där. Sen imorron måste jag VERKLIGEN sortera reklam:( SUGER! Men jag tjänar ju en del på det i alla fall;)  Funderade ett tag på att ta med kameran till Beccy. Men skiter nog i det:/ Blir så mkt att ta med jue. Nu ska jag dra.

Ha det så bra!


//Modetjej

Lager rensningXD

En liten bild från gårdagen på mitt mästerverk. Lumpsamlaren Jasmine ville spara det mesta:P<333 Så jag gjorde om lite på hennes minnestavla:) Så här blev det;) Har tyvärr ingen bild från innan:/





//Modetjej

E.M.D på helium<3

Här har ni årets låt!
Jennie Let Me love You - E.M.D

(inte vanligaste versionen, men minst 1000 ggr ballare)<3


//Modetjej

Grammis09



MISSA INTE !
20:00 TV4!


//Modetjej

Homecoming

Då har jag ätit thai curry kyckling och ris:D Mumsigt värre. Ska nog göra en smoothie och kanske ta en semla:P Haha... Åt cp lite. Det va knappt nått kvar:P Men nu ska jag snart sätta mig under min varma filt och kolla på grammisgalan:D Missa inte!

Puss


//Modetjej

Sista dan' på lovet:(

Då var jag hemma från ännu en fullspäckad dag med Jasse och Beccy:D Vi började dagen vid 8 och gick ner till bageriet och handlade bullar:D Mums. Sen gick vi hem till jasse där vi åt frukost. Sen satte vi igång med städandet. Vi började med hennes proppfulla skrivbord sen tog vi ner bilder o sånt. Resultatet blev väl bra:D Jag hade svårt att se skillnad:P Men bokhyllan var inte proppfull med böcker längre i alla fall. XD Nu sitter jag och har ätit semla;) 2:a detta året:P Sen ska jag iväg och träna och efter det blir det fler inlägg. Hinner inte nu:( Sen skulle jag bara säga en sak. Det är VÄLDIGT fegt att skriva anonyma elaka kommentarer. Bara så att du som har gjort det ett antal ggr vet det! ok?? BRA!
Nu ska jag kolla allas bloggar:D


Puss så länge


//Modetjej

Årets hunk 2009

Eftersom att jag tyckte att Sara var så smart och hade en liten röstning om ''snyggaste svenskan 09'' så tänkte jag ha en om ''årets hunk 09'';) Här är kandidaterna!




1. Chad Micheal Murray
 

2. (Min och Beccys favvo) Channing Tatum



3. Danny Saucedo


4. Chris Brown


5. Chace Crawford



6. David Backham



Rösta på!


//Modetjej

Slarvigt?? JAAA!


Kollade runt på lite olika sidor och går in på chic's hemsida. Där läser jag om Kate Moss. Hon och hennes pojkvän Jamie Hince hade bara varit förlovade i några timmar då Kate Moss tappade bort sin förlovningsring! Hur slarvigt är inte det på en skala från ett till tio???


//Modetjej

Yes man!




Home sweet home, å var man hemma igen. Var och såg Yes Man med Jasse och Beccy:D Trevligt, trevligt. Men nu r man 170 spänn fattigare:P Men man måste ju få ha kul ibland. Eller hur? Idag har jag varit med Jasse sen 11. Vid 12 kom beccy hem från gudstjänsten med a. Då kom hon hem till Jassse och vi käkade lite:) Sen var vi inne på jasses rum och gjorde det vi brukar. Prata skit:P Haha... Nu pratar jag med Beccs och Jasse i telefon:) Skit kul:P Imorron ska jag typ upp tidigt och fotta med beccs och jass. Det ska bli mys. Nu tbx till filmen. Den hette ju som sagt Yes man. Det var om en kille som hette Carl Allen (Jim Carrey) som jobbade på en bank. Han typ var alltid negativ till allt och så:P Så en dag blev han med i nån styrelse där man var tvungen att säga Yes till allting. Sen träffade han en tjej och dem blev tsm och skulle flytta ihop. Det var en super film och jag skulle definitivt vilja se den igen!
5 av 5 klackskor av mig;)




//Modetjej

Trettondagen

Godmorgon!
Då var det trettondagen idag då. Sitter här vid datan och kollar ut. Det snöar faktiskt lite. Mysigt. Min mobil var avstängd i natt och när jag öppnade den var det måånga sms som var olästa:P Orkar inte svara alla faktiskt:P Men nu ska jag käka, sminka mig, kolla lite tv och sen ska jag ta mig hem till jasse:D Beccy kommer oxå:) Har inte träffat min snecka sen den 23:O Miss u! Och inte Sara heller:O Shit! Men jaja... Skolan börjar ju på torsdag:'( Usch... Behöver ett till lov på mig att vila upp mig på. Men det e väl inte många veckor kvar tillsportlovet? Det e ju i februari, mars, väl? Nu ska jag ta nått att äta. Hungrar ihjäl mig. Tar kameran med till Jasse så det blir bilder här ikv.


Puss


//Modetjej


Poppis?

E det populärt att äta i talkshower elr?

Vad håller hon på med?!
Bildkälla: Posh24


Miley Cyrus visade tittarna i Jay Lenos show hur mkt hon gillar ketschup. Och nu visar Kirsten Bell hur mkt hon gillar vispgrädde. Ursäkta mig men ..... Shit vad kul/not!

Elr tycker ni att det är kul att se när kändisar leker pajasar??

//Modetjej

Shoes is my blues...

Då var man hemma från en dag i stan:) Nu i kväll har jag ätit Chili con carne och kollat på en gullig film som lillebror ville hyra. Ibland får man låta honom välja;) Och nu mår jag skit efter att ha ätit SJUUUKT mkt choklad:P Var så hiiimla sugen på det:P Sen åt jag chips och usch ja:P..... Men jag hittade det jag letade efter i stan idag:D!!!! En kappa från Frk. och skor från Tubes. E galet kär i skorna:P Det är ett par svarta stövletter. De fanns bara på ett enda ställe i hela stan. De var de ända kvar av den sorten. Elr där va en 41 oxå:P Bilderna nedan är inte superbra eftersom att mitt rum inte är ''super'' att fotta i:P
Har inte kunnat blogga innan eftersom pappa fick göra virussökning. Sånt skit! Men här kommer bilderna, enjoy;) :


                                   
Klacken är 6 cm. Ser super små ut på bilden:P



En vanlig kort, svart ''trenchcoat''  :)


//Modetjej

Statistik

Hittade denna tabellen på Jasses blogg:




Nikon D60 är 2:a bland alla dessa:)

//Modetjej

τα κορίτσια μου

Då var det söndag igen. Vf ska alltid tiden gå så fort under loven? Men snart e det ju sportlov och sen påsklov och sen sommarlov!!!! Shit vad jag längtar till sommaren! Stranden med kompisarna.....  Idag har jag mest spenderat tiden med att dela ut reklam. Men när jag var klar med det var min och mammas plan att vi skulle åka till gallerian och kolla in om de hade ett par stövlar och en trenchcoat (antagligen felstavat:P) till mig. Men vi hittade ingenting då jag och mamma har helt olika skosmak:P Så vi ska in till stan på tisdag istället:P Men istället för det jag var ute efter hittade jag på MQ ett par JÄTTE SNYGGA Miss Sixty jeans. Svarta och jättemjuka. Så jag köpte dem:P Dem hade kostat över tusen men var nersatta:) Så jag är väl antagligen snart pank efter alla mina små shopping rundor:P Men det e ju så himla kul! :P Elr hur?  Men jag blev kär i ett par Friis & Co. skor med. Ska visa bild. Nersatta till 250 kronor! Men fanns bara i 36:( Usch vad ledsen jag blev..... Men men... Nu ska jag städa mitt rum.



φιλιά  / eller dike som man oxå kan säga;) haha



//Modetjej


Put some Make up on


© Copyright By: Jasmine, Duoblebubblegum.blogg.se

Bild: Jasse
Kamera: Nikon D60


//Modetjej

Just like a tattoo..


© Copyright By: Cecilia, Modetjej.blogg.se

Foto: Jag
Modell: Soffi
Kamera: Nikon D60


//Modetjej

10 suprises

Från Beccys blogg:)

10 saker ni inte visste om mig:


1. Jag har inte ätit smör på en endaste macka förrän 2 månader sen hos jasse;)


2. Jag totalt ÄLSKAR Danny Saucedo, E.M.D och allt som kretsar runt honom<3 :P


3. Det bästa med sommaren är när man cyklar ner tilll stranden med bästa, solar, badar, pratar strunt, läser tidningar, äter glass och bara lever livet<3333333


4. Jag hade tandställning för ca 7 månader sen:P


5. Älskar att vara pajas och underhålla andra:)


6. Är ganska ekonomisk enligt folk:P


7. Är VÄLDIGT godissugen just nu!:P


8. Har spelat fiol med Beccy när jag gick i..... vet inte:P
(var nog 5:an)


9. Har 2 kaniner. Lady och Kitty.


10. Älskar mina kompisar och familj! (Nyhet- knappast, men slut på ideér:P)

Nu vill jag se din lista!
Kommentera när den är upplagd så jag kan kolla in:D


//Modetjej


Skinnimitation = Min snart!

Denna jacka ska jag snart klicka hem! Måste övertala mamma först;)


 

//Modetjej

Nätshopping

Jag har börjat shoppa allt mer på nätet, det är ju roligt, men det e ju som sagt roligare att gå i stan:P Igår kom ju den nya HM katalogen. Jag älskar att bara ligga och bläddra i den och få sommarkänsla:P Så detta resulterade att jag i morse gick in på internet och köpte lite grejor:P Lite på rea annat inte:P Men sen ska jag köpa mer från katalogen:p Dessa godsaker kommer hem till mig i vecka 3:D

Jacka - Denimblå Jeansjacka 398:- 98:-

________________________________________

Espadrillos - GuldEspadrillos 98:- 39:50:-
_____________________________________________

Espadrillos 149:-

_____________________________________________________________________
Pilotbrills 79:50



//Modetjej

Victoria Secret Fashion Show

Missa inte!
Börjar om en kvart.



//Modetjej

?

Liten fråga här.
Ska bli aktivare på bloggen nu. Men vad vill ni läsa om här då??

//Modetjej

2009!

Då var det 2009 my darlings!
Idag har jag kollat tv och ska och träna vid fyra. Sen ska jag ut och gå med Jasse och efter det sortera reklam:P
Ni får en liten bild på raketerna igår. Hade lite problem med kameran så det blev väl sådär:P haha



© Copyright By: Cecilia, Modetjej.blogg.se,


Foto: Jag
Med: Nikon D60 18-55mm VR

OBS! Det är Copyright på denna bilden! Alltså kopiera inte om du inte fått tillstånd av mig! Tack!



//Modetjej

RSS 2.0