Blue Sky




Ett lite bildkollage av mig:) Härligt med blå himmel, man längtar ännu mer till sommaren.:P 
Blev inspirerad av Jasses bildkollage från SF resan<3;)


//Modetjej

Freitag

Idag har jag inte gjort något specielt. Det e ju lång skoldag på fredagar som vanligt. Inte kul. Men när jag kom hem fick jag nybakta kanelbullar och satte genast efter jag ätit 4 stycken :P igång med reklamen. Det dröjde timmar! Nu har jag käkat, kollat på let's danceXD Jag älskar Laila Bagge, hon e en så sjukt cool tjej. Läste i kvällsposten och på veckorevyns hemsida att Laila Bagge och Niklas Wahlgren e ett litet par, sött:) Nu sitter pappa o lillebror o surar. Redhawks förlorade på straffar ju:( Skit!! Denna helgen blir det inte mkt tid för bloggen kan jag berätta! No:arbete, tyska prov och läxa är det som gälller, sen har jag ju reklam, konfirmation och spelarmöte med:/ Hur ska jag hinna med allt?? Nu ska jag dra och kolla på tv.


Puss



//Modetjej

Härligaste bilden!

Kollade på bilder från efterfesten igår. Denna bilden är väl bara för härlig, kan ju inte låta bli att skratta när man ser Dannys min<3


Foto: Scanpix


Foto: Skanpix

Källa: SVT.se


//
Modetjej

Host, nys, frys.....

Jag är så förkyld man kan bli, fryser, nyser, hostar och massa skit. Kan nog inte gå i skolan imorron:( Hostar så jag får skit ont i huvvet:( Nu har jag hunnit med att byta header här på bloggen:P Vad tycks?? Pappa hjälpte mig ladda ner ett foto redigeringsprogram som e exakt som photoshop elements typ! Det äger! Nu ska jag göra nått annat än att bara sitta här o slappa.




Puss


//Modetjej

Vill ha.....


         

Leopardmönstrad bikini

H&M

1. 129:-

2. 98:-



//Modetjej

GLOOOBEN!

YEEEEES! E.M.D vidare! Röstade sönder telefonenXD Fy fn vad bra ni e killar. Älskar er <3333

Nördig som jag är fottade jag ju tv:n så klart!!!!!!!!!;)


FY FN VAD SNYGGA DEM E!!!!!!!!!!!!!!! E.M.D<3333

//Modetjej


E.M.D


Bild: Expressen.se

Ikväll är det dags. RÖSTA SOM GALNINGAR ALLA E.M.D FANS DÄR UTE!!!!;) Vi ska ta E.M.D till globen, Elr hur?

Här är en omröstning på vem som har bäst låt ikv.


Vem är din favorit?

 
Velvet
6 %
 
 
Rigo feat. Topaz Sound & Red Fox
3 %
 
 
Molly Sandén
27 %
 
 
E.M.D
38 %
 
 
Mikael Rickfors
5 %
 
 
Maja Gullstrand
2 %
 
 
Sofia
2 %
 
 
BWO
16 %
It looks pretty damn good;)
Hoppas de går vidare!!!!!!!

Nu ska jag käka våfflor:P

Puss


//Modetjej


Lördag

Igår hade jag bäst! Klockan kvart i tre tog vi (Sara, Soffi o jag) bussen till stan. 4 spelade vi bowling i en timme:) Jag gjorde 6 strike;) 2 spärrar:P Sen Gick vi och åt på världens mysigaste spanska restaurang. ´Sara bjöd eftersom hon hade fyllt år:) Och jag (ljushuvud som jag e) glömde ju så klart saras present hemma! Men det fixade sig sen:P Vi öppnade hemma hos sara i stället.  Jag tog vitlöksbröd till förrätt, ryggbiff planka till huvudrätt och en super smarrig tiramisu. Blev ganska mätt sen. Efter det drog vi hem till saras place;) Hon fixade världens finaste frillor på moi! She's the best. Där öppnade vi hennes fina presenter. :P Underkläder, örrhängen o snuskiga kortXD haha.
Sen fick jag gå hem för i o med att jag är förkyld så fick jag typ precis som jag får när jag åker lift i alperna. Lock i öronen men det släppte inte! Jag gick hem, tog alvedon, näsdroppar och det gjorde inte ont när jag vaknade:):) Nu ska jag sortera reklam:P

Puss


//Modetjej


Pink t-shirts

T-shirt store har de fetaste t-shirtarna!!!





//Modetjej

Mina favvo pojkar......

.... medverkar i morgondagen melodifestival deltävling. Jag ska fn se till att de går vidare. Hejja E.M.D!





De har en blogg:

http://blogg.expressen.se/emdartist/


//Modetjej

=)

Idag har jag bara chillat:P Förkylningen e kvar. Men inte värre än igår. Kan typ knappt prata men men.... Idag ska jag ju ha super kul:P Vi ska ju fira våran lilla sara;) först bowla och sen äta på spansk restaurang! Mumms. Hon ska ju få sin present också, måste göra ett litet kort med. Innan det ska jag käka lunch, fotta lite i trädgården, snön e underbar!, sortera lite reklam  och fixa mig litta:P Nu måste jag dra. Reklamen kallar:P
Sista dagen på lovet idag:(:(


Puss


//Modetjej


Jeans

Gina Tricot



Sandri patch jeans

499:-


H&M



&denim jeans, Fit Sqin

398:-



//Modetjej



Panik

Fick panik när jag nyss kom på att halva lovet har gått!!!! Helt sjukt, jag har typ inte hunnit göra något vettigt alls:P Mer än simmat. hehe. Idag har jag bara städat, tömt disken:P, satt in i diskmaskinen, städat Ninnis bur (jasses marsvin), städat mina kaniners bur och varit ute och gått med kussarna. De sov ju över här i natt. OMG! Sov knappt nått:P Men några timmar blev det. Nu har jag kollat klart på en film, something new hette den. Ganska bra faktiskt. Typ med Simon Baker som syns över alllt just nu och en annan tjej. Ringer runt till tjejerna och bestämmer tid till imorron. Vi ska ju till laserdome. Ska bli super kul. Nu ska jag köra den dagliga bloggkollen.



Pusss


//Modetjej

Tisdag

Idag har jag gjort mkt roligt.:) Träffade kusinerna på badhuset vid ett tiden. Innan dess körde vi inom BK. På badhuset simmade vi som galningar. Helt sjukt vad tjejerna kan simma. 5 och 7 år:P Sen åkte vi och fikade på ett mysigt café, gick i affärer och sen hem. I natt ska jag vara barnvakt till Isa och Alva. Hoppas de somnar nån gång. Vi har ju gjort så mkt roligt idag så de e nog trötta. Imorron ska vi mysa och kanske får jag ringa nån och göra nått.:P Allt för mig.

Puss



//Modetjej

Sportlov

Måndag: Kusinerna här till lunch, sen drar dem till morfar så då har jag inget för maj.:(

Tisdag: Badhuset med kusinerna.:P

Onsdag: Inga planer, bara chilla:) baka o lite sånt kanske.

Torsdag: Laserdome m tjejerna + småsyskonen:P

Fredag: ??????



//Modetjej

Adidas TT Supegirl:)

Så ja...
Nu ska vi nog få det att fungera. Och ja, jasse. Det e en sån tröja vi dampade om:P Men den e inte svart, guldig. Den e rosa, vit! ;) Mamma sa att jag kanske kan få den men betala lite själv:):)!

Here's my baby:








//Modetjej

Saknar.............

............Cissi saknar sin jasse<3333 Kan du inte komma hem snart guman:P? Älskar daj!



Puss


//Modetjej

Adidas TT Supergirl

Igår var det stan med S & S<3 skulle lagt upp en bild på en tröja från adidas:/ Men det dampade.
Aja, nytt försök imorron.


Puss


//Modetjej

Sweet dreams

Då var det fredag och denna veckan har gått så otroligt snabbt. Läxor, träning o skola. Imorron förmiddag ska jag in till stan med Sara och Soffi<33 Ska bli så himla mysigt asså! Blir väl antagligen EH att käka på:P Man blir ju rånad där! :P Elr kanske nått annat. Men Donken kan man väl fet glömmaXD Har bara inte världsmycket pengar:S Vet ej hur jag ska göra med busspengar:P Ska shoppa lite grejer på hm, har 500 kronors presentkort där så.. Just nu sitter jag i lillebrors rum. Mitt rum är fullt med kusinernas saker. De sover där.. Så lilla jag måste sova på GOLVET i lillebrorsrum:P Kommer frysa ihjäl:P Nu ska jag pysa!



Puss



//Modetjej 


valentine

Det har varit väldigt dåligt med uppdatering denna veckan, srry. Men jag har haft fullt upp! Nu sitter jag och pysslar:P På lördag e det ju alla hjärtans dag så jag tillverkar kort:) Alltid lika mysigt. Nu måste jag fortsätta.



Puss


//Modetjej


Vårdag


©Copyright by Cecilia, Modetjej.blogg.se


//Modetjej

Fredag och svenska...

Sitter i skolan och skriver bokrecension på svenskan:P Näst sista lektionen:/ Trevligt trevligt:P Ikväll ska jag mysa med mamma o lillebror. Pappa ska på kick off. Imorron bitti blir det konfirmation och efter det ska vi handla allt till festen:) ska bli svin kul!!! Fondue, efterätt och systrar i jeans 2!!!*Längtar*  Nu måste jag fortsätta:P



Puss


//Modetjej

Torsdag

Torsdag idag då. Gick till jasse i morse, sen gick vi till beccs. Sen var det musik och andra lektioner fram till lunch. Efter lunch var det klassråd o sen slutade jag:) Jag drog mig hemmåt eftersom att jasse inte ville va. Jag gjorde all reklam o nu har jag gjort läxa med:) Försöker få min lillebror att dela ut en del av reklamen i helgen. Har ju fullt upp hela helgen asså! Konfirmation, reklam, fest, läxa ja, you named it! Nu ska jag skriva klart inköpslistan till på lördag:) Sen ska jag laga mat. Det var kort från mig.


Puss


//Modetjej


Mini-PC



Ska nog köpa denna söta sak:P
 Har ju faktiskt pengar till den:P

3700:- kostar den, och den e rosa!, och smidig och liten.


//Modetjej

....if i could dream......

Då var det onsdag ja. Dagen började med att skolan startade halv 9, lite lektioner fram till lunch. Sen stack jag till ica med emmy, izza, jullan o elli. Köpte en enorm chokladmuffins:P  Sen drog vi till skolan där vi hade ''picknick'';) I kapprummet, hehe. Efter det var de matte. Vi fick tbx våra diagnoser:) Det gick super bra! Fick alla rätt. Hoppas provräkningen går lika bra på tisdag. Sen gick jag hem med jasse. Vi satt vid datan, fotade, snackade skit, planerade för lördagen:), lyssna musik, kollade one tree hill:) och hade mysigt. Hon gick nyss. Så nu hade jag tid att blogga:P I kväll är det mkt roligt på tv. Klockan 9 är det sista avsnittet av Made in sweden. Missa inte! Ska förmodligen käka mammas randiga chokladmouse tårta:) Vit o ljuschakladmouse. Hur jag stavade till det vet jag inte men är för trött för att tänka klartXD Nu ska jag köra en bloggkollsrunda:P


Puss


//Modetjej


Betsey Johnsson klocka




Funderar på att önska mig denna underbara sak i konfirmations present:)

Vad tycks?

//Modetjej

Tisdag

Idag har det varit en lagom lång skoldag:) Vi började klockan 8 och hade matte diagnos:S Hoppas det gick bra! Sen hade jag o jasse  lång håltimme eftersom att tyska fröken var sjuk. Vi satt med de andra i biblioteket o spelade bubblan och lite sånt. Sen gick jag o jasse. Vi bara gick runt på skolan o chillade. Kan vara skönt ibland. Sen so, val mojs. Inte kul! Sen elevens val. Alltså bara snack och sen svenska, skriva uppsats. Så det var min skoldag. Ovanligt chill. Sen gick jag hem, jasse hakade på;) Vi satt vid datan o kollade runt. Sen var det One tree hill. Stackars Jasse hade inget val. Jag skulle se det!:P E galen i det nu igen! Det e hemskt. Man vill bara se nästa avsnitt! Nu har jag ätit och varit på ica. Mamma var snäll o köpte Ben & Jerry glass till moi:) Det blev NY Super fudge:) Mums. Ska äta den framför tv:n sen. Fick oxå sofis mode så jag har nått att läsa ikv:) Denna veckan blir ganska lugn. Imorron halv kort dag.  På torsdag börjar vi 10 och slutar typ 20 över 1! Det e sjukt härligt! :) Sen på fredag är det nog inget spec. Ska sortera reklam och bara mysa hemma. På lördag morgon är det konfirmation o på kvällen kommer tjejerna för att fira min födelsedag:) Det ska bli skit kul! Sen på söndag ska jag dela ut reklamen. Det var de. Nu ska jag kolla tv.


Puss


//Modetjej 

.blogg.se



//Modetjej

Sweet

Bubbleroom / H Chiffongklänning
E den inte söt? 

139:- på Bubbleroom.se


//Modetjej

Söndag

Idag har jag bara hunnit med att va på konfan och i kyrkan. Det e så trist nu asså, skulle kunna hoppa av, men har ju redan gått mer än halva så.... Jag sitter och ska äta nån danska munkar till lunch:P Hehe... Sen ska jag ta och få tag på jasse så vi kan gå ut och frysa;) Och kanske ta ett och annat foto. När jag gick upp imorse märkte jag att det snöade och att snön hade lagt sig:P Det e jätte kallt ute fortfarande. Idag blir det nog bara fotta, läxa och kanske baka:P Alla bakar o jag blir så sugen!!!XD Nu ska jag käka, skriver mer sen.


Puss


//Modetjej

RSS 2.0