Choklad pavlova bakelser

Jag tycker om att titta på Leila bakar ibland. Hon är liksom mig helt galen i choklad. Jag älskar pavlova tårta. Det e typ en marräng tårta med bär och lite annat. Hon har typ gjort choklad pavlova bakelser som jag bara måste prova:D
Här är receptet:D
Receptet räcker till: 10 personer
Ingredienser
7 ekologiska äggvitor
5 1/4 dl strösocker
saft från 1/2 citron
3 msk kakao
50 g mandelspån
Topping:
5 dl vispgrädde
3 dl grekisk yoghurt
3 msk florsocker
1 l färska bär av valfri sort
Gör så här
1. Börja med att sätta på ugnen på 130 grader.
2. Blanda äggvita, strösocker och saft av citron i en rostfri bunke. Rör tills sockret att löst upp sig.
3. Vispa marängen tjock över kokande vattenbad tills marrängen uppnår cirka 65 grader.
4. Tag av marängen från värmen och vispa den med elvisp tills den har svalnat.
5. Vänd försiktigt i kakao och mandelspån i smeten.
6. Skeda ut marängen till små mjuka marängberg på en plåt med bakplåtspapper, eller som en tårtbotten om man vill.
7. Grädda i mitten av ugnen i 45-55 minuter, de ska vara lite seg i mitten.
8. Vispa grädden och blanda den med grekisk yoghurt och florsocker. Skeda ut den över marängbottnarna.
9. Strö över bären.
Källa: recept.nu
Vem älskar inte choklad <3
Ser ju helt udnerbara ut. Måste provas!